A gyors fogyás receptje? Dr Farin Man!

A gyors fogyás receptje? Dr Farin Man!

Természetes készítményt keresel, ami segít megszabadulnod a súlyfeleslegtől, miközben regenerálja a szervezeted és véd a betegségekkel szemben? Próbáld ki a Dr Farin Man tablettákat!

Ez az innovatív étrend-kiegészítő négy aktív hatóanyagra épül, és közvetlenül az emésztőrendszerben hat. Számos egészségre jótékony tulajdonsága révén nem csak a zsírégetést segíti, hanem belek, a máj és más belső szervek munkáját is. Ráadásul megtisztítja a testet a toxinoktól és a tápanyagok könnyű felszívódását teszi lehetővé. Mely tulajdonságai teszik különlegessé? Lássuk mit takar a Dr Farin Man, és valóban hatásos-e!

 

Dr Farin Man – összetevők, amelyek hatnak

Yacon – az Andokban honos növény, évek óta felhasználja az élelmiszer- és gyógyszeripar. Jótékony hatását magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönheti: gyümölcse legalább 20 -féle aminosavat, rostot, karotint, kalciumot, magnéziumot, káliumot, vasat, foszfort, valamint A-, B1-, B2- és C-vitamint tartalmaz. Ezen dél-amerikai növény gumója gazdag gyümölcs-poliszacharidokban (FOS): ezek különleges cukrok, melyeket a szervezet nem szív fel, probiotikum ként hasznosulnak és javítják a gyomorműködést. A Yacon tartalmaz továbbá proteint, klorogénsavat és kávésavat, amelyek ártalmatlanítják az ártalmas szabad gyököket, megelőzve ezzel a keringési betegségek és daganatok kialakulását. Normalizálja a vércukorszintet, leküzdi a rossz koleszterint, szabályozza a hasnyálmirigy működését és növeli a felszívódó tápanyagmennyiséget.

Fehér eper – tekintettel számos jótékony tulajdonságára a „növényi kincs” elnevezést kapta. Egyedi összetevőinek köszönhetően (DNJ, quercetin) csökkenti az élelmiszerekben található keményítő lebontását egyszerű cukorrá, szabályozza a vércukorszintet, csökkenti a felhalmozódó zsír mennyiségét. Hatással van belek helyes működésére, enyhíti a gyomorfekély tüneteit, semlegesíti a betegségeket kiváltó szabad gyököket, megelőzi a cukorbetegséget és daganatos és keringési betegségek kialakulását. Antibakteriális és vírusölő hatású, csökkenti a rossz koleszterin szintjét. A fehér eper gyógyhatású anyagai blokkolják a szénhidrát emésztését, kiváló fogyasztó hatással rendelkeznek.

Miből áll még a Dr Farin Man étrend-kiegészítő? A klorogénsav-tartalma révén az anyagcserét szabályozó és a vértisztító és koleszterincsökkentő zöld kávéból. A Dr Farin Man készítmény látványos fogyasztó hatásért felelő utolsó összetevő a száraz málnakivonat, ami nem csak fantasztikus vitaminforrás, hanem az anyagcsere valódi beindítója.

 

Dr Farin Man – hogyan működik?

A fent bemutatott anyagoknak köszönhetően a Dr Farin Man tabletták nem csak jelentősen felgyorsítják a fogyókúrát és égetik a zsírt, hanem szabályozzák az emésztőrendszert és védik a szervezetet a káros külső behatásokkal szemben. Ez egy kiváló egészségmegőrző kúra, ami a súlycsökkenés mellett hoszú távú regenerációt is eredményez.!

 

Hol kapható a Dr Farin Man étrend-kiegészítő?

Az akár ártalmassá is váló hamisítványok elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a Dr Farin Man készítményt kizárólag a gyártó oldaláról rendelje meg. A gyors kézbesítés és diszkréció garantált!