Fájós bütykük? Megvan rá a módszer - Hallu Motion!

Fájós bütykük? Megvan rá a módszer - Hallu Motion!

Deformálódott lábujj, nehézkes cipőválasztás, horzsolás, fájdalom járás közben… Jól ismered ezeket a tüneteket? A Hallu Motion korrektornak köszönhetően 4 hét alatt megszabadulhatsz tőlük!

Hogy ez hogyan lehetséges? A Hallu Motion korrekciós eszköz különleges szerkezettel rendelkezik, fokozatosan haladva szünteti meg a bütyköket, természetes módon egyenesíti ki az elferdült lábujjat. A korrektort ortopéd műanyagból alkották meg, így az felveszi a láb formáját, illeszkedik a láb méretéhez és mivel az eldeformálódott részre gyakorol nyomást, az elváltozást gyengéden szünteti meg. A gyógyításon felül a korrektor csökkenti a fájdalmat is, megszünteti a gyulladást és a deformáció miatt kialakult egyéb elváltozásokat, javítja a lábfej vérkeringését, erősíti a lábfejben elhelyezkedő ízületeket, így segít visszaadni a járás kényelmességét s megállítani a további elváltozások kialakulását.

 

A hatás klinikailag igazolt

A Hallu Motion működése tesztelt, több éves tesztelés által bebizonyították, hogy a korrektor 10 nap alatt javítja a lábfej vérkeringését, visszaállítja a járás szabadságát. 2 hét elteltével csökkenti a feszességet, és az egyéb elváltozásokat, amelyek a lábujj elferdülésével alakultak ki. Egy hónap után a lábfej kezdi visszanyerni eredeti formáját, eltűnnek a horzsolások, az ízületek 80%-kal megerősödnek. Mivel a korrekciós eszköz jótékony hatása igen széles körben elfogadott, ezért ortopédusok és a podológia szakemberei (az orvostudomány egy ága, amely a lábfej szerkezetének kutatásával, káros elváltozásainak gyógyításával foglalkozik) is ajánlják használatát.

 

 

Sokoldalú hatás

Ennek a módszernek a népszerűségét az a tény is befolyásolja, hogy a nap bármely időszakában használhatjuk, bármilyen cipőhöz és lábmérethez alkalmazható. Csakis cukorbetegség és érrendszeri zavarok megléte esetén nem ajánlott a használata. 18 éven aluliak nem használhatják a korrekciós eszközt. Minden más esetben biztonságos alternatívát nyújt a sebészeti műtétekkel szemben, főleg akkor, ha az elváltozás nem olyan nagy, de mégis kényelmetlen érzést okoz, a járásban nehézségeket idéz elő. A korrektor megvásárlása esetén ne feledjük el, hogy fontos a megfelelő megelőző kezelés is: mondjunk le a magas sarkú cipőkről, lúdtalp esetén végezzük el a megfelelő gyakorlatokat is valamint elhízás esetén tartsuk be a megfelelő étrendet. Az orvosi módszerek és a megelőzési stratégia összekapcsolásával meglepően gyors eredményre számíthatunk.