Microneedle Skin Care Therapy: új fegyver a ráncok elleni harcban

Microneedle Skin Care Therapy: új fegyver a ráncok elleni harcban

Valódi áttörés az esztétikai kozmetikai területén: a Microneedle Skin Care Therapy-nak köszönhetően otthon végezheted el a ránctalanító kúrát, megtakaríthatod a drága kezelés árát.

Először is ki kell emelni, hogy a Microneedle Skin Care Therapy nem egy újabb fiatalító termék, aminek célja a ráncok eltüntetése. Ezt a mezzoroller elnevezésű komplex eszközt a bőröd igényeinek megfelelően hozták létre. Professzionális görgőből áll, amit masszírozó betét takar, valamint egy szérumból, ami aktív hatóanyagokat tartalmaz: hialuronsavat és EFG faktort.

A Hialuronsav visszaépíti a bőr kollagén szerkezetét, megköti vízmolekulákat, és kívülről feltölti a ráncokat. Mélyen hidratálja a bőrt, csillapítja az irritációt és védelmet nyújt a káros külső hatásokkal szemben.

Az EFG faktor stimulálja a bőrsejtek anyagcseréjét, regeneráló hatással van rájuk, javítja vitalitásukat és lifting hatást eredményez.

Mindkét vegyület hatását felerősíti a masszázsgörgő, mivel javítja a keringést, eltávolítja az elpusztult hámsejteket és gyorsítja a bőr regenerációját. Ezzel a módszerrel a mezoterápiához hasonlatos eredmény érhető el, azonban annál 20-szor olcsóbb áron! (egyszeri kezelés a kozmetikai szalonban nagyjából 15 ezer forint körül van, a mazzoroller egyszeri alkalmazása kevesebb mint 500 forintra jön ki). A készülékkel tehát minimalizálhatjuk a ráncok és más bőrhibák elleni küzdelem költségeit. Teljes mértékben biztonságos, nagyon egyszerűen használható. Többfunkciós eszköz lévén nem csak idősebb korban, ráncos bőrön alkalmazható. Tökéletesen alkalmazható egyéb hegek (pattanások, égési sebek, stb.) kezelésére is, egyenletes bőrszínt biztosít, eltávolítja az egyenetlenségeket, és feszesíti a bőrt egyes testrészeken is (has, comb, fenék). Alkalmazhatjuk erősítő-hidratáló kezelés gyanánt is. Mivel az aktív hatóanyagok az irharétegre fejtik ki hatásukat, a kezelés eredménye tovább megmarad, mint a hagyományos ránctalanító krémek esetén. A legjobb hatás érdekében elegendő hetente egyszer használni a Microneedle Skin Care Therapy-t, este, a bőr alapos megtisztítása után. Garantáljuk, hogy a különbség már az első kezelés után látványos lesz!