Skinetrin: A bőrgyógyászokat megdöbbentette a láb- és körömgomba elleni kapszulák gyors hatása

Skinetrin: A bőrgyógyászokat megdöbbentette a láb- és körömgomba elleni kapszulák gyors hatása

Az új kapszulák lehetővé tették a külső gombás fertőzések legyőzését gyakorlatilag mindenkinek, aki kipróbálta. Nem csak gyorsan és hatékonyan működnek.

Nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, természetesek és biztonságosak. A klinikailag ellenőrzött tudományos vizsgálatokon a kutatók megerősítették az új kapszulák eredményességét és felfedezték, hogy mi okozza ezt az extrém gyors hatást.

A budapesti bőrgyógyászok megdöbbenve néztek pácienseikre. Ilyet még soha korábban nem láttak. A páciensek a kapszulák egy hónapos szedése után teljesen megszabadultak a dermatofitáktól, vagyis az arcbőr, tenyér, talp és körmök elváltozását okozó gombáktól. A kapszulák működésének titkát csak az USA-ban, a Scanton Egyetemen elvégzett mélyebb vizsgálat fedte fel.

Az új kapszulák egy különleges összetevőre épülnek. Működése átlagon felüli és többlépcsős. A szervezetbe juttatva felgyorsítja a toxinok távozását, elpusztítja a gombákat és baktériumokat, megakadályozza a fertőzés terjedését. Javítja a bőr ellenálló képességét, erősíti a szervezet immunrendszerét. Emellett számos más jótékony tulajdonsággal rendelkezik.

Az új kapszulák szuperhatékony összetevője a niacin, azaz a B3-vitamin. Más természetes összetevőkhöz képest a niacin 300%-al több aktív hatóanyagot tartalmaz, ami gyors eredményt biztosít a külső gombás fertőzések legyőzésében. A Skinetrin kapszulákban az aktív hatóanyag még koncentráltabb. Ennek köszönhetően azonnal működésbe lép, amint a szervezetbe kerül.

Már az első niacin tabletta bevételét követően a gombák elpusztulnak és távoznak a szervezetből. Az égető, viszkető érzés már a használata első napján gyakorlatilag megszűnik, és ez még csak a kezdet. A Skinetrin kapszulák rendszeres fogyasztása során a szervezet folyamatosan tisztul. Elpusztulnak a gombák, mielőtt még tünetei megjelennének, a sérült bőr ápolt és sugárzó lesz.

A Skinetrin kapszulák nagyon gyorsan népszerűvé váltak a bőrgombával küzdők körében. Fantasztikus véleménnyel vannak róla az orvosok is. Szigorú vizsgálatokon esett át, mire hitelesítést nyert. Non-stop elismerő véleményeket kap azoktól, akik már visszanyerték egészséges bőrüket és fényes körmüket.

Illés Judit:

"Megrendeltem a niacin kapszulákat, és a bőröm állapota nagyon gyorsan javulni kezdett. Két nap elteltével a problémás terület már felére csökkent a lábamon. Elpusztította a gombát. Nem változtattam az étrendemen, még is tökéletesen bevált. A kapszulák teljesen biztonságosak. Egészségesnek éreztem magam, egész nap tele voltam energiával. Egy hónap elteltével a talpam sima és egészséges lett. Nagyon boldog vagyok!"

Forrás