Vivèse Senso Duo innovatív sampon: nyerd vissza sűrű, erős hajad, már 3 hónap alatt!

Vivèse Senso Duo innovatív sampon: nyerd vissza sűrű, erős hajad, már 3 hónap alatt!

Sokunkat érint a gyenge, sérült, hulló haj problémája. Mit tehetünk ellene? Próbáld ki a 100%-ban természetes sampont, ami gondosan válogatott aktív összetevőivel táplálja és erősíti a hajad.

A hajhullás okai

A gyenge hajszálakat általában a szervezetben keletkező vitaminok és ásványi anyagok hiánya okozza. A helytelen táplálkozás mellett kapcsolatban állhat a stresszel, az elégtelen mennyiségű alvással, valamint külső környezeti tényezőkkel (UV sugárzás, fagy, vegyszerek). Hogy visszanyerjük egészséges hajunk, elsősorban sérült struktúráját és védekező rendszerét kell helyreállítanunk.

 

Vivèse Senso Duo: belső táplálás

A Vivèse Senso Duo sampon dermokozmetikus formulája értékes vegyületekből és növényi kivonatokból épül fel, amelyek a haj sejtjeibe hatolnak, megfelelő mennyiségű tápanyaggal és ásványi anyagokkal látva el a hajat. Ennek köszönhetően a haj erősebbé válik, nem hullik, visszanyeri régi ragyogását és kondícióját.

A vitaminkomplexum felszívódik a fejbőrbe, mélyen táplálja, fékezi a szőrtüszők redukcióját, valamint serkenti a haj növekedését.

A rózsamag olaj növeli a bőr kollagén tartalmát, regenerálja a hajhagymákat, és védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben.

A koffein serkenti a haj növekedését és blokkolja a kopaszodásért felelős hormonok működését.

A búzacsíra kivonat javítja a fehérjék felszívódását, meghosszabbítja a hajnövekedés fázisait, és erősíti a haj szerkezetét.

A kókusz olaj hidratálja a hajat, serkenti növekedését, rugalmasabbá teszi, és fékezi a hajhullást.

Az arginin regeneráló hatású, elősegíti az értékes aktív hatóanyagok gyors felszívódását, megerősíti a haj természetes védőrétegét.

A bajkáli scutellaria az árvacsalánfélék családjába tartozik, serkenti a haj őssejtjeit, felgyorsítja a regeneráció folyamatát.

A hegyi árnika felgyorsítja a tápanyagok felszívódását a fejbőrön keresztül, hatással van a haj sűrűségére.

A kamélia kivonat védi a hajat a káros külső tényezőkkel szemben, támogatja a hidra-lipid háztartást, hidratál és megelőzi a hajszálak korai pusztulását.

A gyömbérgyökér kivonat jótékony hatással van a mikrokeringésre, táplálja a hajhagymákat, antioxidáns hatású.

 

 

A fent bemutatott összetevők jótékony tulajdonságait klinikai tesztekkel bizonyították. Ahogy a vizsgálati eredmények i bizonyítják, a Vivèse Senso Duo sampon gyógyítja a haj problémáit, eredményeként átlagosan 20%-kal lesz sűrűbb a haj 3 hónap használat után! Próbáld ki Te is – garantáljuk, hogy az első eredményeket már néhány nap elteltével észreveszed.