Táplálkozás

Egészséges táplálkozás egy tablettában – különböző termékek vitamin- és ásványianyag-tartalom szerint, a szervezet szükségleteit kielégítő diéták, biztonságos és eredményes fogyókúrák.

Veszélyes transzzsírok

Veszélyes transzzsírok

A tudatos vásárlók, azaz akik ismerik az élelmiszerek összetételét, elolvassák a csomagoláson található tájékoztatót, minden bizonnyal találkoztak már a „transzzsír” kifejezéssel. Most megmutatjuk, mit rejt ez az elnevezés, és hova vezet a fogyasztása.

Olvasd tovább
A legnépszerűbb tartósítószerek

A legnépszerűbb tartósítószerek

Tartósított élelmiszerek mindig is voltak. Füstölés, savanyítás, szárítás, sózás – mindez meghosszabbítja az élelmiszerek eltarthatóságát, természetes formájában.

Olvasd tovább
Fogyasztó koktélok és hatékonyságuk

Fogyasztó koktélok és hatékonyságuk

Koktélok fogyasztása kiváló ötlet a szervezet méregtelenítésére és a gyors súlycsökkentésre. Ismerjétek meg az egészséges koktélokkal végzett fogyókúrák részleteit!

Olvasd tovább
Molekuláris konyha: a tudomány íze

Molekuláris konyha: a tudomány íze

Ha bármikor olyat hallunk, hogy spárgás kenyér, csokoládés bor, sonka ízű dzsem, vagy tojásrántotta serpenyő nélkül, biztosak lehetünk abban, hogy molekuláris gasztronómiával van dolgunk. Két szenvedély alkotja: a főzés és a tudomány.

Olvasd tovább