Keress: “Hogyan használjam a sampont

Talált cikkek: 11

Miről tanúskodhat a szemfájás?

Miről tanúskodhat a szemfájás?

Más tünetekhez hasonlóan a szem fájdalma is különböző egészségi problémákra vezethető vissza. Gyakran más betegségek jele, de okozhatja egyszerű fáradtság is...

Olvasd tovább
Gyomorfekély – tünetei és gyógyítása

Gyomorfekély – tünetei és gyógyítása

Egykor az „igazgatók betegségének” is nevezték, mivel a stresszes életmóddal és a rendszertelen étkezéssel hozták összefüggésbe. Ma már mindez nincs összefüggésben a betöltött állással. Hogy ismerhető fel és hogyan gyógyítható?

Olvasd tovább
Flexa Plus - búcsút inthetsz az ízületi fájdalmaknak!

Flexa Plus - búcsút inthetsz az ízületi fájdalmaknak!

Flexa Plus New - Az ízületi problémák hosszú távú betegségekhez vezethetnek és fájdalmas tünetekhez vezethetnek, ezért nagyon fontos hogy időben kezeljük. De hogyan?

Olvasd tovább
Fájós bütykük? Megvan rá a módszer - Hallu Motion!

Fájós bütykük? Megvan rá a módszer - Hallu Motion!

Deformálódott lábujj, nehézkes cipőválasztás, horzsolás, fájdalom járás közben… Jól ismered ezeket a tüneteket? A Hallu Motion korrektornak köszönhetően 4 hét alatt megszabadulhatsz tőlük!

Olvasd tovább
Erősítsd meg az ízületeidet és szabadulj meg a hátfájástól – használd a Articulatio Pro-t perui zsázsa kivonattal

Erősítsd meg az ízületeidet és szabadulj meg a hátfájástól – használd a Articulatio Pro-t perui zsázsa kivonattal

Zavar a sportolásban ízületi- és izomfájdalom? Ellehetetleníti a legegyszerűbb, otthoni teendők végrehajtását? A megoldás számodra az Articulatio Pro – maca gyökér kivonatból, azaz perui zsázsából készült étrendkiegészítő. Erősíti az ízületeket és megszünteti a fájdalmat már 4 hét használat után!

Olvasd tovább
A gyors fogyás receptje? Dr Farin Man!

A gyors fogyás receptje? Dr Farin Man!

Természetes készítményt keresel, ami segít megszabadulnod a súlyfeleslegtől, miközben regenerálja a szervezeted és véd a betegségekkel szemben? Próbáld ki a Dr Farin Man tablettákat!

Olvasd tovább
Molekuláris konyha: a tudomány íze

Molekuláris konyha: a tudomány íze

Ha bármikor olyat hallunk, hogy spárgás kenyér, csokoládés bor, sonka ízű dzsem, vagy tojásrántotta serpenyő nélkül, biztosak lehetünk abban, hogy molekuláris gasztronómiával van dolgunk. Két szenvedély alkotja: a főzés és a tudomány.

Olvasd tovább