Keress: “Hol vasarolhato meg

Talált cikkek: 48

Poratka allergia és tisztítószerek

Poratka allergia és tisztítószerek

Hogy álljanak a takarításhoz azok, akik poratka allergiában szenvednek, vagy családjukban vannak erre érzékenyek? Eláruljuk!

Olvasd tovább
Erősítsd meg az ízületeidet és szabadulj meg a hátfájástól – használd a Articulatio Pro-t perui zsázsa kivonattal

Erősítsd meg az ízületeidet és szabadulj meg a hátfájástól – használd a Articulatio Pro-t perui zsázsa kivonattal

Zavar a sportolásban ízületi- és izomfájdalom? Ellehetetleníti a legegyszerűbb, otthoni teendők végrehajtását? A megoldás számodra az Articulatio Pro – maca gyökér kivonatból, azaz perui zsázsából készült étrendkiegészítő. Erősíti az ízületeket és megszünteti a fájdalmat már 4 hét használat után!

Olvasd tovább
Miről tanúskodhat a szemfájás?

Miről tanúskodhat a szemfájás?

Más tünetekhez hasonlóan a szem fájdalma is különböző egészségi problémákra vezethető vissza. Gyakran más betegségek jele, de okozhatja egyszerű fáradtság is...

Olvasd tovább
Laktózérzékenység: okai, tünetei és lehetséges megoldások

Laktózérzékenység: okai, tünetei és lehetséges megoldások

A laktózérzékenység jellegzetes és igen kellemetlen módon jelentkezik. Tehéntej és egyes belőle készült termékek fogyasztása után tapasztalhatjuk. 

Olvasd tovább
Visszamenőleges féltékenység, azaz féltékenység a volt partnerre

Visszamenőleges féltékenység, azaz féltékenység a volt partnerre

Olvasd el, és tudd meg mit tehetsz, ha kapcsolatodat partnered féltékenysége mérgezi, és milyen megoldások vannak erre az esetre.

Olvasd tovább
Szezonális depresszió – honnan ered és hogy gyógyítható?

Szezonális depresszió – honnan ered és hogy gyógyítható?

A depresszív állapot nem csak az élet krízispillanatainak vagy érzelmi természetű problémák következménye lehet. Az első lehűlés után bekövetkezhet, amikor az ég hosszú napokra szürke felhőkbe burkolózik, és a zuhogó eső nyomán a fák elkezdik levetni régi ruháikat...

Olvasd tovább
Molekuláris konyha: a tudomány íze

Molekuláris konyha: a tudomány íze

Ha bármikor olyat hallunk, hogy spárgás kenyér, csokoládés bor, sonka ízű dzsem, vagy tojásrántotta serpenyő nélkül, biztosak lehetünk abban, hogy molekuláris gasztronómiával van dolgunk. Két szenvedély alkotja: a főzés és a tudomány.

Olvasd tovább